ABOUT KATE JUNE

YOUR CONFIDENCE IS OUR HEARTBEAT
Het in 2021 door Kate opgerichte modemerk KATE JUNE is toegewijd aan onweerstaanbare zelfverzekerdheid, aanstekelijke vreugde en grootstedelijke vrouwelijkheid.

Kate’s eerste ontwerp was een opvallende jas die veel aandacht kreeg toen zij door Amsterdam wandelde. Op dat moment realiseerde ze zich dat de vrouwen die haar complimenten gaven, de vrouwen zijn voor wie ze kleding wil ontwerpen. Kate houdt ervan wanneer vrouwen zelfverzekerdheid uitstralen en durven op te vallen. Vrouwen zien schitteren wanneer ze een ruimte binnenkomen maakt haar blij. Daarom is het haar doel om met KATE JUNE vrouwen goed te doen voelen en hen te inspireren om elkaar te vieren.

Kate’s ondernemende aanleg zijn een reflectie van haar opvoeding. Ze is opgegroeid in een familie van mode-ondernemers en heeft haar jeugd toegewijd aan het ontdekken van de mode-industrie. Van ontwerp tot productie en het verkopen van het eindproduct in de retail. Haar uitzonderlijk creatieve moeder ontwerpt kleding en heeft een natuurlijk gevoel voor trends. Haar vader heeft feilloze kennis van productie en heeft een wereldwijd netwerk opgebouwd. Het is geen verrassing dat Kate besloot zich volledig toe te leggen op het bouwen van haar eigen veelgeprezen modemerk.

Gebaseerd op haar liefde voor high fashion, is KATE JUNE een toegankelijk en betaalbaar merk dat dezelfde kwaliteit en stijl biedt als de luxe modemerken.

 

IMG_2292

Stay in touch

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles rondom KATE JUNE. Nieuwe collecties, exclusieve aanbiedingen en eindeloze inspiratie. Jij hoort het als allereerste!

"*" geeft vereiste velden aan