ALGEMENE VOORWAARDEN

KATE JUNE
Kantooradres
: De Lasso Zuid 9, 2371 EV Roelofarendsveen
Telefoonnummer: +31713312010
E-mail: info@katejune.nl
Webshop: www.katejune.nl
KvK: 28064559
BTW nr:
NL803124703B01

1. BEGRIPPEN EN TOEPASSELIJKHEID
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen, aanbiedingen en  overeenkomsten gesloten met gebruikmaking van de website www.katejune.nl. Het accepteren van de algemene voorwaarden houdt in dat je de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt.

2. AANBIEDINGEN, BESTELLINGEN EN OVEREENKOMSTEN. 
Alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van KATE JUNE zijn vrijblijvend en KATE JUNE behoudt zich uitdrukkelijk het recht om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dit op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is. Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie van de bestelling door KATE JUNE. KATE JUNE is gerechtigd bestellingen te weigeren dan wel aanvullende informatie op te vragen. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd, wordt dit onder vermelding van reden aan de klant medegedeeld.

3. PRIJZEN, BETALINGEN, VERZENDEN
De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro’s en inclusief BTW. KATE JUNE kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van invoer, zet- of drukfouten. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Verzendkosten binnen Nederland zijn gratis boven de €50,-. Voor leveringen in het buitenland gelden andere voorwaarden, afhankelijk van het desbetreffende land. Zie de geschatte levertijd en tarieven hier.

Zodra we je pakketje hebben verzonden ontvang je via de mail een Track & Trace code van MyParcel. Na de bestelling ontvang je ook een orderbevestiging via de mail met daarin vermeld de totale kosten inclusief eventuele verzendkosten.

Betaling kan door middel van iDeal, creditcard, Apple Pay en PayPal. Voor deze online betalingen rekenen wij geen extra kosten.

4. ARTIKELEN
De gebruikte afbeeldingen zijn ter illustratie. De kleur van het uiteindelijk geleverde artikel zou iets af kunnen wijken van de foto. We doen ons uiterste best om de website zo up to date mogelijk te houden, echter het kan voorkomen dat een artikel toch niet leverbaar is. In dat geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op en ontvang je je geld terug op je rekening. Als je dat wil, is het altijd mogelijk om een artikel voor je in backorder te houden. Zodra het artikel weer binnen is nemen we via de mail contact met je op.

5. LEVERING
Voor 16:00 u besteld is dezelfde dag nog verzonden. Echter hier is KATE JUNE niet tot verplicht. De uiterste verzendtermijn is 7 dagen na de bestelling. Indien een bestelling maar gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvang je hiervan uiterlijk 7 dagen nadat de bestelling geplaatst is bericht via de mail.

Adressering gaat op basis van de door de klant ingevoerde gegevens. Controleer dus svp goed of de ingevoerde gegevens juist zijn. Indien de door jou ingevoerde gegevens niet juist zijn, is KATE JUNE niet aansprakelijk voor verkeerd bezorgde of zoek geraakte pakketten. KATE JUNE is niet aansprakelijk voor vertraging van de bestelling in het geval de bezorger vertraging ondervindt.

Voor leveringen en tarieven klik hier.

6. RETOURZENDINGEN
Mocht een besteld artikel niet aan je verwachtingen voldoen, heb je het recht om het binnen 14 dagen na ontvangst te ruilen of retourneren. Let op, de retourkosten buiten Nederland zijn voor eigen rekening! Binnen Nederland is retourneren gratis. Klik hier voor de geschatte kosten voor een retourzending (ook vanuit het buitenland).

Indien je onverhoopt een verkeerd product ontvangen hebt, neem dan contact met ons op voordat je het artikel retour stuurt. De kosten van het retour zenden kunnen wij achteraf niet meer verrekenen.

Na ontvangst van je artikel heb je 14 dagen de tijd om het artikel retour te melden. Het betaalde bedrag van het desbetreffende artikel zal, nadat het artikel door ons retour is ontvangen, binnen 14 dagen worden teruggestort. Deze garantie vervalt wanneer:

  • Het gele “KATE JUNE” hang tag verwijderd is.
  • Het product gedragen is en/ of gebruikssporen bevat zoals make-up of voedsel vlekken, lichaamsgeur of sigarettenrook lucht.
  • Het product gewassen of gereinigd is.
  • Je zelf hebt getracht een gebrek aan het product te herstellen.
  • Er iets aan het product gewijzigd is.
  • De verpakking van het product beschadigd is, de originele verpakking dient ook onbeschadigd retour gezonden te worden.

Indien niet aan deze voorwaarden is voldaan, behouden we ons het recht voor om de zending terug te sturen en jou de verzendkosten in rekening te brengen.

Wil je een artikel retourneren, vinden wij dat natuurlijk jammer, maar dat is geen probleem. Meld online jouw retour aan via deze link , dit kan met of zonder account. Plak vervolgens het retourlabel op de buitenkant van je pakket en breng je pakket naar een PostNL punt. Het dichtstbijzijnde PostNL punt vind je op https://www.postnl.nl/locatiewijzer/

Je ontvangt een bevestigingsmail wanneer je retourzending is verwerkt.

7. KLACHTEN
KATE JUNE doet er alles aan om het bestelde product in perfecte staat te leveren. Echter na ontvangst dien je het geleverde artikel te controleren en eventuele gebreken direct schriftelijk te melden. Je kan dit doen door een mail te sturen naar info@katejune.nl. Ons streven is om klachten binnen 7 dagen te behandelen. Wij zullen proberen om in overleg met jou tot een zo goed mogelijke oplossing te komen.

Klachten langer dan 3 maanden na aankoop kunnen wij helaas niet meer in behandeling nemen.

Voor meer info zie https://ec.europa.eu/consumers/odr/

8. AANSPRAKELIJKHEID
KATE JUNE is niet aansprakelijk indien er een gebrek of schade ontstaat aan een artikel als gevolg van oneigenlijk gebruik. KATE JUNE is ook niet aansprakelijk indien het aangegeven wasvoorschrift niet wordt nageleefd. KATE JUNE is nimmer verplicht tot betaling van enigerlei schadevergoeding aan de klant of andere, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld aan de kant van KATE JUNE. In het uitzonderlijke geval dat KATE JUNE, om welke reden dan ook, verplicht is enige schade te vergoeden, dan zal de schadevergoeding nooit hoger zijn dan een bedrag gelijk aan de factuurwaarde met betrekking tot het product of de dienst waardoor de schade is veroorzaakt.

9. PRIVACY
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor afhandeling van de bestelling en zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld.

Zie verder ook onze Privacy Statement.

ALGEMEEN
Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van de website van KATE JUNE.

AANSPRAKELIJKHEID
De inhoud van onze website is met de grote zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie onvolledig en/of onjuist is. KATE JUNE accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of ontbrekende informatie betreffende de inhoud van de site. Alle informatie kan zonder voorafgaande kennisgeving door KATE JUNE worden gewijzigd.

Alle prijzen op onze site zijn in EURO, inclusief 21% BTW, tenzij anders is aangegeven. De informatie die op deze site wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. Bij duidelijke fouten zijn wij genoodzaakt de prijs aan te passen, vanzelfsprekend houd je in dit geval het recht de koop te ontbinden. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Op al onze overeenkomsten zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.

RECHTEN
De webshop, het ontwerp, teksten, afbeeldingen en logo’s, vallen onder het auteursrecht van KATE JUNE. Het is daarom niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming van ons, tekst- en/of beeldmateriaal te kopiëren, op te slaan, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding zal een juridische procedure gevolgd worden.

AANBIEDINGEN EN AFLEVERING
Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt, tenzij anders vermeld.

Let op! Wij bezorgen niet op postbusadressen.

VOORRAAD
Alle getoonde producten zijn voorradig, tenzij anders vermeld. Deze informatie wordt meerdere malen per dag bijgewerkt en wijzigt dus regelmatig. Wil je echt zeker weten of een bepaalde artikelen voorradig zijn, dan raden wij je aan om een mail te sturen om er zeker van te zijn dat de producten voor je gereserveerd kunnen worden (indien voorradig).

HYPERLINKS EN DOWNLOADS 
Bepaalde verwijzingen op deze site kunnen voeren naar sites die door derden worden aangeboden en bijgehouden en waarover KATE JUNE geen controle heeft. Wij dragen en aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van dergelijke sites.

Bovendien kan onze site downloadbare items bevatten die geïnstalleerd dienen te worden op jouw eigen PC. Het downloaden en installeren van deze items is geheel voor eigen risico en verantwoordelijkheid. KATE JUNE aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Stay in touch

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles rondom KATE JUNE. Nieuwe collecties, exclusieve aanbiedingen en eindeloze inspiratie. Jij hoort het als allereerste!

"*" geeft vereiste velden aan