DISCLAIMER

ALGEMEEN
Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van de website van KATE JUNE.

AANSPRAKELIJKHEID
De inhoud van onze website is met de grote zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie onvolledig en/of onjuist is. KATE JUNE accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of ontbrekende informatie betreffende de inhoud van de site. Alle informatie kan zonder voorafgaande kennisgeving door KATE JUNE worden gewijzigd.

Alle prijzen op onze site zijn in EURO, inclusief 21% BTW, tenzij anders is aangegeven. De informatie die op deze site wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. Bij duidelijke fouten zijn wij genoodzaakt de prijs aan te passen, vanzelfsprekend houd je in dit geval het recht de koop te ontbinden. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Op al onze overeenkomsten zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.

RECHTEN
De webshop, het ontwerp, teksten, afbeeldingen en logo’s, vallen onder het auteursrecht van KATE JUNE. Het is daarom niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming van ons, tekst- en/of beeldmateriaal te kopiëren, op te slaan, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding zal een juridische procedure gevolgd worden.

AANBIEDINGEN EN AFLEVERING
Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt, tenzij anders vermeld.

Let op! Wij bezorgen niet op postbusadressen.

VOORRAAD
Alle getoonde producten zijn voorradig, tenzij anders vermeld. Deze informatie wordt meerdere malen per dag bijgewerkt en wijzigt dus regelmatig. Wil je echt zeker weten of een bepaalde artikelen voorradig zijn, dan raden wij je aan om een mail te sturen om er zeker van te zijn dat de producten voor je gereserveerd kunnen worden (indien voorradig).

HYPERLINKS EN DOWNLOADS 
Bepaalde verwijzingen op deze site kunnen voeren naar sites die door derden worden aangeboden en bijgehouden en waarover KATE JUNE geen controle heeft. Wij dragen en aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van dergelijke sites.

Bovendien kan onze site downloadbare items bevatten die geïnstalleerd dienen te worden op jouw eigen PC. Het downloaden en installeren van deze items is geheel voor eigen risico en verantwoordelijkheid. KATE JUNE aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Stay in touch

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles rondom KATE JUNE. Nieuwe collecties, exclusieve aanbiedingen en eindeloze inspiratie. Jij hoort het als allereerste!

"*" geeft vereiste velden aan