Levering

OP WERKDAGEN VOOR 16:00 u BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN
Alle bestellingen die op werkdagen voor 16:00 u worden geplaatst worden dezelfde dag nog verzonden. Alle pakketten van KATE JUNE worden verzonden door PostNL. Zodra het pakket is aangemeld bij PostNL, ontvang je per e-mail een Track & Trace code van MyParcel. Hiermee kun je de status van je bestelling volgen. PostNL bezorgd niet op maandag. Bij bezorging van het pakket dient de ontvanger een handtekening voor ontvangst te zetten.

GRATIS VERZENDING VANAF €50,- BINNEN NEDERLAND
De verzendkosten binnen Nederland zijn gratis voor alle bestellingen boven de €50,-
Binnen Nederland is de geschatte levertijd 1 tot 3 werkdagen. Bij een vertraging van jouw bestelling neemt PostNL contact met je op. Indien een bestelling maar gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvang je hiervan uiterlijk 7 dagen nadat de bestelling geplaatst is bericht via de mail.

VERZENDING BUITEN NEDERLAND
Voor leveringen in het buitenland gelden andere voorwaarden, afhankelijk van het desbetreffende land. Zie de geschatte levertijd en tarieven hier.

BEZORGDADRES
Je kunt ervoor kiezen je bestelling thuis te laten bezorgen of bij een postNL punt af te halen. Je kunt het bezorgadres helaas niet wijzigen als de bestelling al gedaan is. Als je je aankoop cadeau geeft kun je ervoor kiezen de bestelling op een ander bezorgadres dan het factuuradres te laten bezorgen.

Adressering gaat op basis van de door de klant ingevoerde gegevens. Controleer dus svp goed de ingevoerde gegevens. Indien de door jou ingevoerde gegevens niet juist zijn is KATE JUNE niet aansprakelijk voor verkeerd bezorgde of zoek geraakte pakketten.

NIET THUIS?
Ben je niet thuis als je bestelling wordt bezorgd? Dan zal PostNL een afhaalbericht achter laten in je brievenbus. De bestelling zal afgeleverd worden bij een PostNL punt in de buurt. Het dichtstbijzijnde PostNL punt vind je op https://www.postnl.nl/locatiewijzer

BESTELLING BLIJKT TOCH NIET LEVERBAAR
Wij zijn constant bezig met het monitoren van onze voorraden, toch kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat tijdens het verwerken van de bestelling blijkt dat een artikel niet meer op voorraad is. In dit geval lichten we je hier binnen vijf werkdagen over in. Binnen 7 dagen wordt het aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten aan je teruggestort.

Stay in touch

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles rondom KATE JUNE. Nieuwe collecties, exclusieve aanbiedingen en eindeloze inspiratie. Jij hoort het als allereerste!

"*" geeft vereiste velden aan