Betalen

Alle betalingen bij KATE JUNE worden afgehandeld door Mollie. Mollie is een online betalingsprovider die garandeert dat een transactie veilig en correct wordt verwerkt. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Bank- en creditcardgegevens worden niet door KATE JUNE verwerkt, maar alleen in de beveiligde omgeving van Mollie. KATE JUNE biedt de volgende betaalmethoden:

IDEAL
Met iDeal kunt je vertrouwd, veilig en gemakkelijk betalen. Je betaalt via jouw eigen
online betaalomgeving, gebaseerd op de specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Je kunt met iDeal betalen bij de volgende banken: ABN-AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

CREDITCARD
Kies bij het betalen van jouw bestelling de creditcardmaatschappij waarbij je bent aangesloten. Wij accepteren American Express, MasterCard en Visa. Volg de stappen in de bekende internetomgeving van jouw creditcardmaatschappij om de betaling af te ronden.

APPLE PAY
Apple Pay maakt gebruik van de Wallet-app, in deze Wallet vind je jouw betaalkaarten. De
de daadwerkelijke betaalmethode is daarom afhankelijk van de gekozen kaart uit de Wallet-app. De Wallet kent alle details en voorkeuren van de verschillende kaarten. De betaling is pas voltooid met een vingerafdruk of gezichtsscan. Hiermee voldoet Apple Pay aan de Sterke Klant Authenticatie (SCA) regelgeving uit de Payment Services Directive 2 (PSD2).

PAYPAL
PayPal is een veilige en snelle manier om online te betalen. Om met PayPal te betalen heb je een PayPal-account nodig. Je betaalt met jouw bankrekening of creditcard zonder dat je jouw bankgegevens hoeft op te geven.

KLARNA – BETAAL NU
Klarna – betaal nu is een flexibele betaalmethode waarbij je direct betaald en kan kiezen uit een online bank overschrijving of een machtiging.

KLARNA – ACHTER BETALEN
Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. Je besteld nu en betaalt wanneer het jou goed uitkomt. De betaaltermijn van Klarna is 30 dagen.

Stay in touch

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alles rondom KATE JUNE. Nieuwe collecties, exclusieve aanbiedingen en eindeloze inspiratie. Jij hoort het als allereerste!

"*" geeft vereiste velden aan